Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre. Marketing célból nem gyűjtünk adatokat.

Vál Völgye pékség termékei

A Vál Völgye pékség Fejér megyében,Alcsútdobozon hozza létre kiváló minőségű kenyereit és péksüteményeit, És hogy miben mások,mint a többi pékség a környéken? Vadkovásszal dolgoznak! A vadkovász, azaz a természetes kovász csak kiváló minőségű lisztből, és tiszta vízből áll. Nevelgetni,babusgatni, szeretgetni és etetni kell, és így ez az élő organizmus meghálálja a törődést! A Vál Völgye pékség kovásszal készült kenyerei fontosak lehetnek azoknak, akik az egészséges étkezés felé vezető utat választják. (a kovász ugyanis már előemészti a glutént,így az emésztése nem terheli meg annyira a gyomrunkat)

Fagyasztva kapjuk őket, az otthoni felhasználás során csupán annyi a teendőd,hogy kiengeded a "fagyasztott "állapotból. Sütőzacskóban érkezik,így megadatik az a lehetőség,hogy otthon egy meleg kovásszal készült kenyér illatára ébredjen a család! Tökéletes választás!

Rendezés: