Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre. Marketing célból nem gyűjtünk adatokat.

Karamellás méz-készítmény 250 g

1.690 Ft
Menny.:db

A krémméz és a karamell romantikája olyan, mint öregurak szerelme. Túlzó, szemérmetlen és megismételhetetlen. Krémes kényeztetés, betartott ígéretek, gáláns luxus, kanálszám.

Elérhetőség: Készleten

Leírás

A bemutatkozó szöveg magéárt beszél: "A méhészet családi örökségként maradt ránk, a mai száz méhcsaládunk mindegyike a nagyapámtól örökölt hetek leszármazottja. Valahányszor pörgetek és velem vannak a fiaim, úgy érzem, természetes folytatása vagyunk a múltnak és egyértelmű jelene fiaink jövőjének. A méhészeti munka során őrzöm a gyermekként kapott tanácsokat és tudást, nagyapa emléke ott van minden üveg mézünkben. Krémmézeink és gyógynövényes mézeink pedig tükrözik azt az újító szándékot, azt a kísérletező kedvet, mely belőlem fakad. Mindig többet szeretnék elérni, többet tenni, többet adni. A legjobbat a családom és a te családod asztalára." 

A feltüntetett árak az Áfát tartalmazzák!