Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre. Marketing célból nem gyűjtünk adatokat.

Zümi Méhészet -Propoliszos méz készítmény 250 g

1.690 Ft
Menny.:x db

 Zümi Méhészet kezei közül, Pannonhalmáról.

"Évekkel ezelőtt Budapesten kezdődött a történetünk. Akkor még nem gondoltuk, hogy fordulatokkal teli izgalmas kalandregény lesz az első kávéházi találkozóból…végül mégis lett három királyfi, fele királyság és megannyi mézédes pillanat.

A méhészet családi örökségként maradt ránk, a mai száz méhcsaládunk mindegyike a nagyapámtól örökölt hetek leszármazottja. Valahányszor pörgetek és velem vannak a fiaim, úgy érzem, természetes folytatása vagyunk a múltnak és egyértelmű jelene fiaink jövőjének. A méhészeti munka során őrzöm a gyermekként kapott tanácsokat és tudást, nagyapa emléke ott van minden üveg mézünkben. Krémmézeink és gyógynövényes mézeink pedig tükrözik azt az újító szándékot, azt a kísérletező kedvet, mely belőlem fakad. Mindig többet szeretnék elérni, többet tenni, többet adni. A legjobbat a családom és a te családod asztalára.

Ildi a legjobb társ számomra. Erős és kitartó nő a feleségem, igazi másik felem. Hisz bennem és én hiszek benne. Szavak nélkül is egyet álmodunk. Nézem, ahogy ugyanannál az asztalnál válogatja és tisztítja a gyümölcsöt, alkotja a téli kamra kincsét , mint annak idején nagyanyám. Számára a befőzés nem csupán munka. Alkotás, teremtés, és gondoskodás. Keze munkájában szíve minden szeretete.

Forrás:https://szulokhaza.hu/

Elérhetőség: Készleten

Leírás

A propolisz tinktúra mézzel keverve. Így a gyerkek is szívesebben fogyasztják, mint a cseppeket önmagában.

Mire ajánljuk:

  • Gyulladáscsökkentő
  • Baktériumölő
  • Immunerősítő
  • Torokfájásra

Adagolása: 3-4 kiskanállal naponta, gyermekeknek fél adaggal.  A propoliszt a népi gyógyászat évszázadok óta alkalmazza gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő, helyi érzéstelenítő hatása miatt. Belsőleg enyhe fertőzések következtében fellépő gyulladásos folyamatok, gyomor- és bélbántalmak, felső légúti hurutok, hólyaghurut esetén. Általános erősítő, élénkítő szerként is használható, különösen betegségek utáni lábadozás idején.A feltüntetett árak az Áfát tartalmazzák!